Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Η Ένωση Αξιωματικών ΑΜΘ στο 32ο ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΠΟΑΞΙΑ

 

 




Το διήμερο 22 και 23  Νοεμβρίου 2022 στον Βόλο  πραγματοποιείται το 32ο ετήσιο τακτικό συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας .  Η παρουσία της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας ,εκπροσώπων  της τοπικής αυτοδιοίκησης και του συνόλου των αντιπροσώπων  καταδεικνύει την σημασία να ακουστεί η φωνή μας στα κέντρα λήψης αποφάσεων αλλά και την κρισιμότητα της χρονικής αυτής περιόδου για το μέλλον του Σώματος. 


Η Ένωση Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης παρούσα  στις εργασίες του 32ου ετήσιου συνεδρίου της ΠΟΑΞΙΑ καλείται να προωθήσει τις θέσεις και τα ειδικότερα προβλήματα των μελών της σε επίπεδο Α.Μ.Θ.

 Τοποθετεί στο επίκεντρο   όσα συμβαίνουν στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ. και επηρεάζουν την καθημερινότητα των αστυνομικών υπηρεσιών , σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο ,με επίκεντρο το βαθμολογιο , το μεταναστευτικό , τα προβλήματα σε υλικοτεχνικές υποδομές και τα ζητήματα των διοικητών των υπηρεσιών . 

Επίσης , προκειμένου να ενημερωθεί το σύνολο των συναδέλφων μας για όσα ειπώθηκαν κατά την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου , η Ένωση Αξιωματικών ΑΜΘ μετέδωσε ζωντανά βίντεο μέσω της ιστοσελίδας της eaamth.gr , το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε πατώντας ΕΔΩ

















Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :