Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας κ' Θράκης έκοψε την βασιλόπιτα της

 



Χθες Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017  [ ώρες 12.30΄-16.30΄] η ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία την 23η Ετήσια Συνέλευση – κοπή βασιλόπιτάς της,  σε κατάστημα εστίασης - Ταβέρνα  στη Λεπτή Ορεστιάδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας & Σουφλίου κκ.Δαμασκηνός, ο Βουλευτής Έβρου Ν.Δ και Επίτιμος Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ. κ.ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ Αναστάσιος, ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ.ΜΑΥΡΙΔΗΣ Βασίλειος, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ.ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ Μιχαήλ, η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. κα.ΜΟΣΧΟΦΙΔΟΥ Ελεονόρα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας κ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Γεώργιος, ο Εκπρόσωπος του Δημάρχου Αλεξ/πολης κ.Χ΄΄Αναγνώστου Κων/νος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντής Α.Μ.Θ. Ταξίαρχος κ. ΜΕΝΕΞΙΔΗΣ Νικόλαος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας κ.ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης, ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.ΑΞΙ.Α κ. ΒΕΛΛΙΟΣ Ανδρέας, ο Ειδικός Γραμματέας Θεσμικών, Ασφαλιστικών και Οικονομικών θεμάτων της Π.Ο.ΑΞΙ.Α κ.ΠΛΑΤΙΑΣ Κων/νος, ο εκπρόσωπος της 16ης Μ/Κ Ταξιαρχίας Πεζικού Ταξίαρχος κ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας Ταξίαρχος κ. ΚΑ΄Ι΄ΠΑΚΗΣ Γεώργιος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΓΚΡΑΝΑΣ Γεώργιος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης Αστυνομικός Διευθυντής κ.ΚΟΥΤΟΥΖΟΣ Παναγιώτης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ Πασχάλης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ.ΣΕΒΔΥΝΙΔΗΣ Μιχαήλ, ο εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ.ΡΙΖΟΣ Κων/νος, ο Εκπρόσωπος της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ.ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ Χρήστος, ο Διοικητής του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ.ΒΛΑΧΟΣ Κων/νος, ο Διοικητής του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής Αστυνόμος Α΄ κ.ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ Πέτρος, ο Ταμίας ως Εκπρόσωπος του Συνδέσμου Βιοτεχνών Βιομηχάνων Βορείου Έβρου κ.ΠΕΝΤΙΔΗΣ Βλάσιος, οι Εκπρόσωποι της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας[Ε.Α.Κ.Μ.] κ.ΚΟΥΚΟΥΦΙΚΗΣ Σταύρος και κ.ΠΛΕΥΡΙΤΗΣ Κων/νος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας κ.ΑΚΙΔΗΣ Ηλίας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξ/πολης κ.ΤΣΑΚΙΡΗΣ Δημήτριος, η Ταμίας ως Εκπρόσωπος του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Δράμας κα.ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία, ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων και  Πρόεδρος της Ένωσης Αστ/κών Υπαλ/λων Συν.Φυλαξης Δράμας κ.ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Ισαάκ, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Καβάλας κ. ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ Στέλιος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης  της  Διεθνούς  Ένωσης  Αστυνομικών [Ι.Ρ.Α]  κ.ΛΥΤΡΑΣ Κων/νος.


Την Βασιλόπιτα της Ένωσης ευλόγησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Διδ/χου, Ορεστιάδας & Σουφλίου κκ.Δαμασκηνός και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της Αστυνομίας και τις δράσεις του Διοικητικού Συμβουλίου για τη νέα χρονιά. Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ ΑΜΘ και Γ΄ Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α κ.ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος ενημέρωσε τους παρόντες σχετικά με τα τρέχοντα, συνδικαλιστικά θέματα και τα πεπραγμένα των δραστηριοτήτων της Ένωσης. Κατόπιν το λόγο έλαβε ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α κ.Γιάννης ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ και αναφέρθηκε με λεπτομέρεια στα ζητήματα που απασχολούν την Ομοσπονδία μας σε κεντρικό επίπεδο, τις επικείμενες κρίσεις, τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας σε οικονομικό, ασφαλιστικό επίπεδο κλπ και βράβευσε συμβολικά στο πρόσωπο του Γενικού Περιφερειακού Αστυν.Δ/ντή Α.Μ.Θ. όλους τους Αξιωματικούς, τα στελέχη και το Αστυνομικό προσωπικό της ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ. για τη συνεχή και αδιάκοπη προσφορά τους στους πολίτες της ακριτικής μας Περιφέρειας «φυλάσσοντας τις υπηρεσιακές Θερμοπύλες» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.


Τη φυσική μας ηγεσία σε ανώτατο επίπεδο εκπροσώπησε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ.ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ Μιχαήλ που ευχήθηκε προσωπικά σε όλους τους παρευρισκομένους για τη νέα χρονιά, μεταφέροντας συνάμα τις ολόθερμες ευχές του Αρχηγού του Σώματος Αντιστράτηγου κ.ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κων/νου, ο όποιος κατά την διάρκεια της εκδήλωσης σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ένωσης, έστειλε και αυτοπροσώπως τις ευχές του, συγκινώντας τα μέλη μας και αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το αμείωτο ενδιαφέρον του για τα υπηρεσιακά θέματα της Θράκης και τη συμπαράσταση του στις δράσεις της Ένωσης μας.


Στη συνέχεια ακολούθησαν δύο (2) ακόμη βραβεύσεις, μετά από προηγούμενη ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. και συγκεκριμένα του Δημάρχου Ορεστιάδας κ.ΜΑΥΡΙΔΗ Βασίλειου και του Ταμία του Συνδέσμου Βιοτεχνών Βιομηχάνων Β.Εβρου κ. ΠΕΝΤΙΔΗ Βλάσιου για την πολύτιμη προσφορά τους στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και τις ευαισθησίες τους στα προβλήματα των αστυνομικών υπηρεσιών, στεκούμενοι στο πλευρό των τοπικών μελών μας.   


Επιπρόσθετα, επισημοποιήθηκε η  απόφαση του Προέδρου της Ένωσης Αξ/κων ΑΜΘ και Επικεφαλής της παράταξης «ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΜΘ» κ.ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ Αναστάσιου να μετονομαστεί σε «ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΜΘ-ΕΣΚΑ ΑΜΘ» και να προσχωρήσει στην Κεντρική Παράταξη «Ε.Σ.Κ.Α.» με Επικεφαλή τον Πρόεδρο της ΠΟΑΞΙΑ κ.Γιάννη Κατσιαμάκα, ο οποίος χαιρέτησε την κίνηση αυτή, σημειώνοντας την νικηφόρα της δυναμική στις τελευταίες εκλογές της Π.Ο.ΑΞΙ.Α, που την εμπιστεύτηκε το 75% των Αντιπροσώπων πανελλαδικά.
     Η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με την παράθεση γεύματος μετά ζωντανής μουσικής, σε όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και τα μέλη της Ένωσης.     


















Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :