Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Πανελλήνια Ένστολη διαμαρτυρία Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων

 

 


    Με κεντρικά συνθήματα την μη τήρηση των υποσχέσεων εκ μέρους της Κυβέρνησης , τη μη αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας μας, τη μη συμμόρφωση προς τις αποφάσεις του Σ.Τ.Ε. σχετικά με το μισθολόγιο , την υποστελέχωση των αστυνομικών υπηρεσιών  λογω και των αλόγιστων αποσπάσεων προσωπικού σε όλη την επικράτεια , τα ελλιπή μέσα , τις άθλιες συνθήκες εργασίας , τη μη διαμόρφωση νέου βαθμολογίου - μισθολογίου ,την μη αύξηση της αμοιβής της εργασίας πέραν του πενθημέρου και της νυχτερινής απασχόλησης, πραγματοποιήθηκε σήμερα 06/09/2024 η Πανελλήνια Ένστολη διαμαρτυρία Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων  Δυνάμεων , εν όψει των εγκαινίων της 88ης Δ.Ε.Θ. 
    Συνάδελφοι από όλη τη χώρα συγκεντρώθηκαν και ενώνοντας τη φωνή τους διεμήνυσαν στην Κυβέρνηση ότι οφείλει να πραγματοποιήσει τις δεσμεύσεις της ,χωρίς άλλες δικαιολογίες . Αυτό ήταν το βασικό ζητούμενο ανάμεσα σε όσους έδωσαν το παρόν απόψε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και αυτό είναι που περιμένουν οι αστυνομικοί , οι πυροσβέστες , οι λιμενικοί , οι στρατιωτικοί αλλά κυρίως οι οικογένειές τους .
    Η Ένωση Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης όπως πάντα παρούσα και δυναμική βρέθηκε εκεί που χτύπησε η καρδιά του συνδικαλιστικού κινήματος μεταφέροντας τις φωνές όλων των μελών της.
Σημειώνουμε ότι η συγκέντρωση άρχισε το απόγευμα με ομιλίες κάτω από τον Λευκό Πύργο και ακολούθησε πορεία ως το Υφυπουργείο Μακεδονίας - Θράκης όπου επιδόθηκε ψήφισμα αιτημάτων .

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :