Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Επίσκεψη Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών Α.Μ.Θ. στον Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή Α.Μ.Θ. Υποστράτηγο Κο ΜΕΝΕΞΙΔΗ Νικόλαο

 


Γνωρίζεται οτι την Τετάρτη  10 Ιανουαρίου 2018 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών  ΕΛ.ΑΣ  Ανατολ. Μακεδονίας & Θράκης, στο πλαίσιο πραγματοποίησης Τακτικής του Συνεδρίασης, επισκέφτηκε τον Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή Αστυνομίας Ανατολ. Μακεδονίας & Θράκης Υποστράτηγο κ.ΜΕΝΕΞΙΔΗ Νικόλαο.
      Στον κ. Γενικό επ` ευκαιρία της συνάντησης  το Δ.Σ της ΕΑ.ΑΜΘ του ευχήθηκε καλή χρόνια για το 2018 με πολλές επιτυχίες σε υπηρεσιακο και προσωπικό επίπεδο. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα τρέχοντα συνδικαλιστικα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη της σε επίπεδο Α.Μ.Θ, στις τελευταίες συνδικαλιστικές παρεμβάσεις και τις επιδιώξεις της Ομοσπονδίας, το επικείμενο Δ.Σ της στα Ιωάννινα στις 12.01.2018 και τις επικειμενες τακτικες κρίσεις των Αξιωματικών που ειναι προγραμματισμένες να γίνουν τέλη του τρέχοντος μήνα.
   Ο  κ.Γενικός ευχαρίστησε το Δ.Σ για την επίσκεψη του, την άψογη / αγαστή συνεργασία μας μεσα από  τους ξεχωριστούς ρόλους  και ανταπέδωσε τις ευχές για επιτυχία στους στόχους της Ένωσης με σκοπό την διαφύλαξη των δικαιωμάτων των μελών σε μια κρίσιμη και απαιτητική περίοδο.

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :