Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Συνάντηση Γ' Αντιπροέδρου Ε.Α.Α.Μ.Θ. με Αρχηγό ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΣΚΟΥΜΑ

 

 


Την Κυριακή 29.05.2022, στο πλαίσιο της επίσκεψης της πολιτικής και φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας στον Έβρο, έλαβε χώρα σύντομη συνάντηση του Γ΄ Αντιπροέδρου της Ένωσής μας ΚΑΜΠΑΚΑΚΗ Αργύριου, με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΣΚΟΥΜΑ σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης. 

Στον κ. Αρχηγό μεταφέρθηκαν οι χαιρετισμοί του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε μια σύντομη αναφορά στο ζήτημα της ανέγερσης του νέου αστυνομικού μεγάρου στην Αλεξανδρούπολη, καθότι καίτοι έχουν προχωρήσει οι σχετικές διαδικασίες, οι εργασίες για την κατασκευή του δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει. 

Επιπρόσθετα, έγινε αναφορά στην επικείμενη πρόσληψη των 250 συνοριακών φυλακών στον Έβρο, οι οποίοι θα συμβάλλουν στην καταπολέμηση του φαινομένου της παράτυπης μετανάστευσης, επ’ ευκαιρία και της ολοκλήρωσης της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων, οι οποίες μόνο στην Αλεξανδρούπολη ανέρχονται στις 500 περίπου. 

Κατόπιν, έγινε επίδοση στον κ. Αρχηγό τιμητικής πλακέτας της Ένωσής μας και συζητήθηκε μελλοντική συνάντηση για αναλυτικότερη καταγραφή των θεμάτων της Περιφέρειάς μας και επίλυση αυτών.  

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :