Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Η Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. στην μεγαλειώδη Πανελλήνια Ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Θεσσαλονίκης (φωτ)

 




Μια μεγάλη , ενθουσιώδης , δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας εν όψει 86ης ΔΕΘ πραγματοποιήθηκε χθες (09/09/2022) στην Θεσσαλονίκη . Τα Σώματα Ασφαλείας και οι Ένοπλες Δυνάμεις  απέδειξαν ακόμα μια φορά ότι δεν αρκούνται στα λίγα και δεν υποχωρούν , είναι εκεί όταν ο Πολίτης τους χρειάζεται αλλά  ταυτόχρονα δεν παύουν ποτέ να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες εργασίας και δίκαιη αντιμετώπιση των αιτημάτων τους από την Πολιτεία  . Χιλιάδες εργαζόμενοι ενώθηκαν ξανά για να φτάσει η φωνή των δικαιωμάτων τους καθαρή στα αυτιά εκείνων που εξακολουθούν να κάνουν ότι δεν ακούν και ότι δεν καταλαβαίνουν . Χθες , από την Θεσσαλονίκη , απεστάλη ξεκάθαρο μήνυμα  ότι θέλουμε όσο τίποτα να προσφέρουμε όσα οι Έλληνες περιμένουν από εμάς αλλά και επιτέλους οι ιθύνοντες οφείλουν χωρίς άλλη αναβολή να κάνουν τα αυτονόητα . 









Η Ένωση Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτό το προσκλητήριο . Στην πρώτη γραμμή  ήταν εκεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης  , με την δύναμη που δίνουν τα μέλη της και το δίκαιο των αιτημάτων τους .














Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :