Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Ανακοίνωση Γραμματείας Γυναικών Ε.Α.Α.Μ.Θ. για την Ημέρα της Γυναίκας

 

 


Η 8η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαρτίου 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες επιζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας.

 Η ημέρα αυτή αποτελεί ορόσημο της διεκδίκησης των δικαιωμάτων των γυναικών και μια ευκαιρία ανάδειξης των προβλημάτων που ταλανίζουν και δυσχεραίνουν την καθημερινότητα τους.

 Η αναγνώριση της αξίας της γυναίκας , του πολύπλευρου και πολυδιάστατου ρόλου που καλείται καθημερινά να εκπληρώσει είναι πρωταρχικής σημασίας για κάθε σύγχρονη ευνομούμενη κοινωνία.

 Σε αυτό το πνεύμα και με γνώμονα τη σημαντικότητα της καθημερινής προσφοράς των γυναικών συναδελφισών θα θέλαμε να τις ευχαριστήσουμε για τη διαρκή και αξιοθαύμαστη προσφορά τους τόσο στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στην ελληνική κοινωνία γενικότερα. Χρόνια πολλά!

Για την Γραμματεία Γυναικών 

ΧΑΤΖΑΚΗ Πασχαλιώ

ΖΟΥΠΗ Κορίνα - Αικατερίνη 

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ Ελισσάβετ 

ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ Θεοπούλα

ΜΠΕΛΛΟΥ Αλεξάνδρα

ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ Αλεξία






 


 












Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :