Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Η Ε.Α.Α.Μ.Θ. στις επιμνημόσυνες δεήσεις υπέρ των πεσόντων στο καθήκον Αστυνομικών

 

 


Σήμερα 09/03/2024 , πρώτο Ψυχοσάββατο του έτους , καθιερωμένο ως Ημέρα μνήμης των θανόντων εν ώρα υπηρεσίας Αστυνομικών τελέστηκαν επιμνημόσυνες δεήσεις σε έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας σε ολόκληρη την Επικράτεια . 

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης παρέστη με εκπροσώπους της σε όλες τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για εκείνους που θυσίασαν τη ζωή τους στον βωμό της δικαιοσύνης , της κοινωνικής ειρήνης , του καθήκοντος . 

Στην Δράμα εκ μέρους της Ένωσής μας κατέθεσε στεφάνι ο Πρόεδρος ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ Άγγελος και στην Κομοτηνή ο Β' Αντιπρόεδρος ΖΙΩΓΑΣ Γεώργιος .

Στην Δράμα η Ένωσή μας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό της ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ Άγγελο , τον Β' Αντιπρόεδρο της ΠΟΑΞΙΑ ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ Αναστάσιο , τον Γενικό Γραμματέα ΝΤΕΛΗΓΙΑΝΝΗ Πέτρο, τον Ταμία ΓΙΑΓΚΟΥΖΙΔΗ Αναστάσιο , το μέλος της Γραμματείας Γυναικών ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ Ελισσάβετ και τον Εκπρόσωπο στα Συμβούλια Μεταθέσεων ΤΣΟΜΛΕΚΤΣΗ Αναστάσιο . 

Στην Κομοτηνή  η  Ένωσή μας εκπροσωπήθηκε από τον Β' Αντιπρόεδρο ΖΙΩΓΑ Γεώργιο και τους Αντιπροσώπους στην ΠΟΑΞΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Παναγιώτη και ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ Αθανάσιο . 

Στην Καβάλα εκπροσώπησε την Ένωση ο Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α. ΚΟΨΙΔΑΣ Αθανάσιος και  στην Αλεξανδρούπολη ο Γ' Αντιπρόεδρος ΚΑΜΠΑΚΑΚΗΣ Αργύριος . 











 



 





Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :